Onze regio’s

Reken op MHH als metaalhandel in Zedelgem

Ben je een aannemer op zoek naar een betrouwbare metaalhandel in regio Zedelgem? Of eerder een kunstenaar op zoek naar hoogwaardig materiaal? Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx (MHH) is de partner die je nodig hebt. Lees verder voor meer informatie over onze dienstverlening en ons uitgebreide assortiment.

MHH als metaalhandel in Zedelgem (en daarbuiten)

Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx is gevestigd in Ruddervoorde, een deelgemeente van Oostkamp. Hoewel we zelf geen eindproducten vervaardigen, leveren we alle benodigde materialen voor jouw projecten. Of je nu één specifiek stuk nodig hebt of een grote hoeveelheid materialen, wij staan voor je klaar. Daarnaast bieden we diverse bewerkingen en kunnen we materialen direct op de werf leveren. Deze complete service stelt je in staat om efficiënt en vloeiend te werken.

Onze diensten beperken zich uiteraard niet tot Oostkamp. Ook klanten op zoek naar een metaalhandel in Zedelgem kunnen bij ons terecht. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar voor afhalingen, maar leveren ook direct op de werf. Dankzij onze samenwerking met moederbedrijf Staalhandel Rosseel in Tielt, kunnen we zelfs klanten in heel West- en Oost-Vlaanderen bedienen.

Uitgebreid Aanbod en Maatwerk bij MHH

Bij MHH vind je een breed scala aan producten zoals verschillende soorten profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, roosters, staalproducten en non-ferromaterialen. Dit uitgebreide aanbod kan bovendien op maat worden gezaagd of gesneden. Wij verzorgen ook laswerken en boringen. We zijn dus niet alleen een leverancier, maar bieden ook maatwerk aan. Dit maakt ons de perfecte keuze voor iedereen die een professionele metaalhandel in Zedelgem zoekt.

Zowel MHH als Staalhandel Rosseel zijn familiebedrijven met veel ervaring en vakmanschap. Jouw project is bij ons in goede handen. Heb je vragen over ons aanbod, de metaalbewerkingen die we aanbieden of onze leveringsmogelijkheden? Ons team staat altijd paraat. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Meer info nodig of meteen een bestelling plaatsen? Neem hier contact op met het team van MHH. Je kan jouw bestelling afhalen in ons magazijn in Ruddervoorde, maar ook leveringen op de werf zijn perfect mogelijk.