Onze regio’s

Reken op MHH als metaalhandel in Torhout
De buitengevel van Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx.

Ben je aannemer en op zoek naar een betrouwbare metaalhandel in de regio Torhout? Of ben je bijvoorbeeld een kunstenaar, die op zoek is naar kwalitatief materiaal? Bij Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx vind je de partner die je zoekt. Lees hier meer over onze diensten en het ruime aanbod.

MHH als metaalhandel in Torhout (en ver daarbuiten)

Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx is gevestigd in Ruddervoorde, een deelgemeente van Oostkamp. Wij produceren zelf geen eindproducten, maar we voorzien onze klanten van alle benodigde materialen voor hun werkzaamheden. Dit kan variëren van een enkel specifiek stuk tot grote hoeveelheden materiaal. Daarnaast bieden wij ook diverse bewerkingen en leveringen op de werf aan. Een complete service die het jou mogelijk maakt om soepel en efficiënt te werken.

Deze service is natuurlijk niet beperkt tot Oostkamp. Ook wie een metaalhandel in Torhout zoekt, is bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar voor afhalingen vanuit jouw uitvalsbasis, maar leveren ook direct op de werf. Dankzij onze goede samenwerking met moederbedrijf Staalhandel Rosseel in Tielt, kan je in vrijwel heel West- en Oost-Vlaanderen op ons rekenen.

Ruim aanbod en maatwerk bij MHH

We bieden een breed scala aan producten, zoals verschillende soorten profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, roosters en staalproducten, aangevuld met non-ferromaterialen. Bovendien kunnen de gewenste producten op maat worden gezaagd of gesneden, en bieden we ook laswerken en boringen aan. Wij zijn dus niet alleen een leverancier, maar bieden ook maatwerk. Een zeer volledig aanbod voor iedereen die op zoek is naar een professionele metaalhandel in Torhout.

Zowel MHH als Staalhandel Rosseel zijn familiebedrijven met veel ervaring en vakmanschap. Bij ons is je project in goede handen. Heb je nog vragen over ons aanbod, de metaalbewerkingen die we aanbieden of de leveringen? Ons team staat altijd voor je klaar. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Meer info nodig of meteen een bestelling plaatsen? Neem hier contact op met het team van MHH. Je kan jouw bestelling afhalen in ons magazijn in Ruddervoorde, maar ook leveringen op de werf zijn perfect mogelijk.