Onze regio’s

Metaalhandel Brugge
Buizen

Metaalhandel Hemeryck: expert in metaalproducten in Brugge

Bij Metaalhandel Hemeryck vindt u een divers assortiment van hoogwaardige metalen producten. Ontdek onze verscheidenheid aan profielen, buizen, platen, en betonijzer. Onze producten zijn geschikt voor diverse bouw- en industriële toepassingen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Op maat gemaakt en professioneel advies

Onze service gaat verder dan enkel de verkoop van metalen. Wij bieden ook op maat gemaakte afwerkingen aan, zoals snijden en lassen. Met flexibele leveringsopties kunt u uw bestelling ophalen of laten leveren op uw locatie in Brugge via onze transportdiensten. Wij staan paraat om uw projecten te ondersteunen met professioneel advies en hoogwaardige producten.

Metaalhandel Hemeryck, een bekende naam in de metaalindustrie

Al vele jaren is Metaalhandel Hemeryck een vertrouwde naam in de metaalindustrie. Of u nu aannemer, metaalbewerker of doe-het-zelver bent, wij bieden u een persoonlijke service en materialen van topkwaliteit. Bezoek ons in Brugge en ontdek hoe wij uw projecten kunnen ondersteunen met ons uitgebreide assortiment aan metaalproducten en diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer info nodig of meteen een bestelling plaatsen? Neem hier contact op met het team van MHH. Je kan jouw bestelling afhalen in ons magazijn in Ruddervoorde, maar ook leveringen op de werf zijn perfect mogelijk.