Onze regio’s

Reken op MHH als metaalhandel in Beernem

Ben je als aannemer op zoek naar een betrouwbare metaalhandel in de regio Beernem? Of ben je eerder een artiest die kwalitatief materiaal nodig heeft? Bij Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx vind je altijd de partner die je zoekt. Lees hier meer over onze service en het ruime aanbod.

MHH als metaalhandel in Beernem (en ver daarbuiten)

Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx is gevestigd in Ruddervoorde, een deelgemeente van Oostkamp. Hoewel wij zelf geen eindproducten vervaardigen, voorzien we onze klanten van alle benodigde materialen voor hun projecten. Dit kan variëren van enkelvoudige stukken tot grote hoeveelheden materialen. Daarnaast bieden we diverse bewerkingen en leveringen op de werf aan. Onze complete service stelt je in staat om vlot en efficiënt te werken.

Natuurlijk is onze service niet beperkt tot Oostkamp alleen. Ook wie een metaalhandel in Beernem zoekt, kan bij ons terecht. We zijn gemakkelijk bereikbaar voor afhalingen, maar leveren ook gewoon op de werf. Bovendien, dankzij de uitstekende samenwerking met ons moederbedrijf Staalhandel Rosseel in Tielt, kun je in heel West- en Oost-Vlaanderen op ons rekenen.

Ruim aanbod en maatwerk bij MHH

Ons aanbod bij MHH is zeer uitgebreid: verschillende soorten profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, roosters, staalproducten en een scala aan non-ferromaterialen. Daarnaast kunnen de gewenste producten perfect op maat worden gezaagd of gesneden en kun je bij ons ook terecht voor laswerken en boringen. We zijn dus meer dan een leverancier; we bieden ook maatwerk. Dit is een zeer volledig aanbod voor iedereen die een professionele metaalhandel in Beernem zoekt.

Zowel MHH als Staalhandel Rosseel zijn familiebedrijven met jarenlange ervaring en vakmanschap. Bij ons is jouw project in goede handen. Heb je vragen over ons aanbod, de metaalbewerkingen die we aanbieden of de leveringen? Ons team staat altijd paraat. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Meer info nodig of meteen een bestelling plaatsen? Neem hier contact op met het team van MHH. Je kan jouw bestelling afhalen in ons magazijn in Ruddervoorde, maar ook leveringen op de werf zijn perfect mogelijk.