Blog

Nood aan metaal in Brugge of Oostende? MHH staat paraat!
31.08.2023
Metaal Brugge | Metaal Oostende

Ben je als aannemer op zoek naar een betrouwbare leverancier voor metaal in Brugge? Of ben je een kunstenaar, op zoek naar kwalitatief materiaal in Oostende? Steeds vind je in Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx de partner die je zoekt. Lees hier meer over onze service en het aanbod. 

Over MHH

Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx is gelegen in Ruddervoorde, deelgemeente van Oostkamp. Wij maken zelf geen eindproducten, maar voorzien onze klanten wel van alle benodigdheden voor hun werkzaamheden. Dat kan één specifiek stuk zijn, maar ook een grote hoeveelheid. Daarnaast kan je ook voor diverse bewerkingen én leveringen op de werf op ons rekenen.

Uiteraard beperkt deze service zich niet tot Oostkamp alleen. Ook wie op zoek is naar metaal in Brugge of metaal in Oostende kan steeds bij ons terecht voor afhalingen of leveringen. Daarnaast zijn wij ook vaak actief in nabijgelegen steden en gemeenten zoals Torhout, Beernem en Maldegem. Meer nog: door de uitstekende samenwerking met moederbedrijf Staalhandel Rosseel in Tielt kan je zelfs in een nóg ruimere regio op onze service rekenen.

Soorten metaal in Brugge of Oostende?

Verschillende soorten profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, roosters, staalproducten, aangevuld met een luik non-ferro … Het aanbod bij MHH is erg uitgebreid. Bovendien kan je de gewenste producten perfect op maat laten zagen of snijden en kan je ook op ons rekenen voor eventuele laswerken en boringen. Een erg volledig aanbod dus voor mensen die op zoek zijn naar metaal in Brugge of metaal in Oostende.

Ook een beroep doen op de uitstekende service van MHH? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vakmannen.

Meer info nodig of meteen een bestelling plaatsen? Neem hier contact op met het team van MHH. Je kan jouw bestelling afhalen in ons magazijn in Ruddervoorde, maar ook leveringen op de werf zijn perfect mogelijk.