De betrouwbare partner
voor al je metaal!

Play
Slide
Slide

Materialen van topkwaliteit

De allerbeste kwaliteit, gekoppeld aan een uitstekende service. Dat is sinds jaar en dag het credo van Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx in Ruddervoorde.
In onze metaalhandel maken we zelf geen eindproducten, maar we voorzien wel alle benodigdheden voor je werkzaamheden.
Eén stuk of een ruime hoeveelheid, ruwe versie of tot in de puntjes afgewerkt? Wij zorgen ervoor!

Bij ons kan je terecht
voor deze bewerkingen

Metaalbewerking

Op maat zagen van buizen, profielen & balken

Met een professionele lintzaag kunnen we al jouw buizen, profielen of balken op de gevraagde maat zagen. We dragen precisie hoog in het vaandel bij deze bewerking.

Op maat snijden van platen

Heb je platen nodig in een eenvoudige vorm, dan is snijden de efficiëntste manier. Wij snijden platen tot een dikte van 12 millimeter met grote nauwkeurigheid.

Betonijzer en betonnetten op maat

Betonijzer en betonnetten zijn onmisbaar in de bouwsector. Wij voorzien het betonijzer exact in het formaat dat je nodig hebt om uw bouwproject te realiseren.

Lassen en boren

Heb je een andere bewerking nodig, zoals het lassen van kokerprofielen of boringen met de spiraalboor? Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Over Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx

Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx staat al vele tientallen jaren garant voor kwalitatieve materialen en blijft dat ook in de toekomst doen. De activiteiten vinden al tientallen jaren plaats in het West-Vlaamse Ruddervoorde (Oostkamp), waar de jonge Georges Heindryckx destijds het bedrijf oprichtte.

In 2022 is Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx overgenomen door Staalhandel Rosseel uit Tielt. Hoewel de site een grondige renovatie onderging, blijven we voortwerken op de sterke funderingen die de families Hemeryck en Heindryckx gelegd hebben.

Samenwerken?

Neem gerust contact op!