Onze regio’s

Vertrouw op MHH als metaalhandel in regio Lichtervelde

Ben je een aannemer op zoek naar een betrouwbare metaalhandel in de regio Lichtervelde? Of ben je eerder een kunstenaar die hoogwaardig materiaal zoekt? In beide gevallen is Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx (MHH) jouw ideale leverancier. Lees verder voor meer informatie over onze diensten en ons brede assortiment.

MHH als metaalhandel in Lichtervelde (en daarbuiten)

Gevestigd in Ruddervoorde, een deelgemeente van Oostkamp, levert Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx de materialen die je voor je projecten nodig hebt, ook al maken we zelf geen eindproducten. Of je nu één specifiek stuk of een grote hoeveelheid materialen nodig hebt, wij staan voor je klaar. We bieden ook diverse bewerkingen aan en leveren materialen direct op de werf. Deze uitgebreide service zorgt ervoor dat je efficiënt en vloeiend kunt werken.

Onze dienstverlening beperkt zich natuurlijk niet tot onze thuisgemeente. Klanten die een metaalhandel in Lichtervelde zoeken, kunnen eveneens bij ons terecht. We zijn makkelijk bereikbaar voor afhalingen en leveren ook direct op de werf. Dankzij de uitstekende samenwerking met ons moederbedrijf, Staalhandel Rosseel in Tielt, kunnen we zelfs klanten in heel West- en Oost-Vlaanderen van dienst zijn.

Uitgebreid aanbod en maatwerk bij MHH

Bij MHH kun je een breed scala aan producten vinden, zoals verschillende soorten profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, roosters, staalproducten en non-ferromaterialen. Dit uitgebreide assortiment kan bovendien op maat worden gezaagd of gesneden. Wij verzorgen ook laswerken en boringen. We zijn dus niet slechts een leverancier, maar bieden ook maatwerk aan. Dit maakt ons tot de ideale keuze voor iedereen die een professionele metaalhandel in Lichtervelde zoekt.

Zowel MHH als Staalhandel Rosseel zijn familiebedrijven met uitgebreide ervaring en vakmanschap. Jouw project is bij ons in goede handen. Heb je vragen over ons aanbod, de metaalbewerkingen die we aanbieden of onze leveringsmogelijkheden? Ons team staat altijd voor je klaar. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Meer info nodig of meteen een bestelling plaatsen? Neem hier contact op met het team van MHH. Je kan jouw bestelling afhalen in ons magazijn in Ruddervoorde, maar ook leveringen op de werf zijn perfect mogelijk.