Zinga

Maak kennis met ZINGA tijdens een inspirerende ontbijtsessie

Genieten van een smakelijk ontbijt én terwijl bijleren over ZINGA, een innovatief systeem tegen corrosie? Het kan binnenkort bij Staalhandel Rosseel of Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx. Wij organiseren namelijk twee inspirerende ontbijtsessies om ZINGA aan jou voor te stellen.

Zinga

Staalhandel Rosseel en MHH trakteren op ontbijt

Samen met het team van ZINGA verwelkomen wij zowel klanten als andere geïnteresseerden uit de sector voor een lekker ontbijt en professionele inspiratie. Wij verzoeken enkel om vooraf in te schrijven, om zo een duidelijk zicht te krijgen op het aantal aanwezigen.

De ontbijtsessie vindt plaats op 23 mei vanaf 7 uur bij Staalhandel Rosseel in Tielt en op 20 juni vanaf 7 uur bij Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx in Ruddervoorde. Je kiest dus volledig zelf waar en wanneer je de sessie volgt. Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande link.

Maak kennis met ZINGA, de oplossing tegen corrosie

Het hoeft wellicht niet gezegd dat corrosie een doorn in het oog is voor de metaalsector. Het zorgt ervoor dat constructies er onverzorgd uitzien, maar kan ook veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Het bestrijden van corrosie kost de industrie dan ook enorm veel geld.

Daarom stellen wij graag het innovatieve anticorrosiesysteem van ZINGA aan jou voor. ZINGA slaagt er namelijk in om passieve en actieve bescherming te combineren in een filmverzinkingssysteem. Tijdens de ontbijtsessie komt een expert van ZINGA zelf ter plaatse voor de nodige toelichting.

Inschrijven voor de ontbijtsessie

"*" indicates required fields

Name