Onze regio’s

Metaalhandel Oostkamp
Platen

Metaalhandel Hemeryck: expert in metaalproducten in Oostkamp

Metaalhandel Hemeryck heeft een breed scala aan hoogwaardige metalen producten. U vindt bij ons diverse profielen, buizen, platen en betonijzer. Onze producten zijn geschikt voor verschillende bouw- en industriële toepassingen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Op maat gemaakt en deskundig advies

Naast de verkoop van metalen biedt Metaalhandel Hemeryck ook op maat gemaakte afwerkingen aan, zoals snijden en lassen. Met onze flexibele leveringsopties kunt u uw bestelling ophalen of laten bezorgen op uw locatie in Oostkamp via onze transportdienst. Wij staan paraat om uw projecten te ondersteunen met deskundig advies en hoogwaardige producten.

Metaalhandel Hemeryck, een betrouwbare naam in de metaalhandel

Metaalhandel Hemeryck is al vele jaren een vertrouwde naam in de metaalhandel. Of u nu aannemer, metaalbewerker of doe-het-zelver bent, wij bieden u persoonlijke service en hoogwaardige materialen. Breng een bezoek aan onze locatie in Oostkamp en ontdek hoe wij uw projecten kunnen ondersteunen met ons uitgebreide assortiment aan metaalproducten en diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer info nodig of meteen een bestelling plaatsen? Neem hier contact op met het team van MHH. Je kan jouw bestelling afhalen in ons magazijn in Ruddervoorde, maar ook leveringen op de werf zijn perfect mogelijk.