Onze regio’s

Metaalhandel Loppem
Diverse staalproducten

Metaalhandel Hemeryck: expert in metaalproducten in Loppem

Metaalhandel Hemeryck heeft een breed assortiment hoogwaardige metalen producten. Bekijk onze verschillende profielen, buizen, platen en betonijzer. Deze producten zijn geschikt voor diverse bouw- en industriële toepassingen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Op maat gemaakt en deskundig advies

Bij Metaalhandel Hemeryck bieden wij niet alleen metalen te koop aan. We leveren ook maatwerk, zoals snijden en lassen. U kunt uw bestellingen ophalen of laten leveren op uw locatie in Loppem met onze flexibele transportmogelijkheden. Wij staan klaar om uw projecten te ondersteunen met advies en hoogwaardige producten.

Metaalhandel Hemeryck, een bekend gezicht in de metaalhandel

Metaalhandel Hemeryck is al vele jaren bekend in de metaalhandel. Of u nu aannemer, metaalbewerker of doe-het-zelver bent, bij ons krijgt u persoonlijke service en hoogwaardige materialen. Breng een bezoek aan ons in Loppem en ontdek hoe wij uw projecten kunnen helpen met ons uitgebreide assortiment aan metaalproducten en diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer info nodig of meteen een bestelling plaatsen? Neem hier contact op met het team van MHH. Je kan jouw bestelling afhalen in ons magazijn in Ruddervoorde, maar ook leveringen op de werf zijn perfect mogelijk.